Слънчевите очила на JULBO осигуряват защита, комфорт и стил във времето когато сте навън. Гарантират отлична функционалност и са с прецизен дизайн  съобразени с и подходящи за различните дейности, хоби и спорт – бягане, колоездене, трекинг, катерене, водни спортове и др.

Произведени от JULBO – семейна компания с над 130 годишен опит – слънчевите очила JULBO привличат не само с отличните си качества, но и с изчистеният си външен вид, което ги прави отличен избор или идеален подарък за всеки активен човек. Магазини Стената имат огромното удоволствие да обявят, че няколко нови модела слънчеви очила JULBO ще бъдат част от наградният фон на Байк и Рън за Чепън.

Със сигурност си заслужават всяко едно усилие по време на състезанието, за да бъдат спечелени.

Моделът Stream е специално създаден за всички любители и отдадени на планинското колоездене и екстремните спортове. Stream осигурява превъзходна защита от слънцето и пръски вода, независимо от условията и къде откривате нови предизвикателства. Дръжките са гумирани, здрави и достатъчно гъвкави, така че слънчевите очила пасват идеално, независимо дали под каска или самостоятелно, като в същото време гарантират пълно сцепление, дори по време на най-динамичните ситуации.  Освен превъзходната защита, Stream осигуряват и перфектна видимост и отлична вентилация. Със своя аеродинамичен и същевременно изчистен и стилен вид, тези слънчеви очила са подходящи не само за по време на състезанието, но и след него.

Повече информация за модела и плаките може да намерите в сайта на JULBO – кликни тук.