Слънчевите очила на JULBO осигуряват защита, комфорт и стил във времето когато сте навън. Гарантират отлична функционалност и са с прецизен дизайн  съобразени с и подходящи за различните дейности, хоби и спорт – бягане, колоездене, трекинг, катерене, водни спортове и др.

Произведени от JULBO – семейна компания с над 130 годишен опит – слънчевите очила JULBO привличат не само с отличните си качества, но и с изчистеният си външен вид, което ги прави отличен избор или идеален подарък за всеки активен човек. Магазини Стената имат огромното удоволствие да обявят, че няколко нови модела слънчеви очила JULBO ще бъдат част от наградният фон на Байк и Рън за Чепън.

Със сигурност си заслужават всяко едно усилие по време на състезанието, за да бъдат спечелени.

Моделът Arise е разработен да се ползва на всякакви терени и да бъде незаменим мултиспортен аксесоар предназначен за всякъкъв вид дейности на открито. Регулируеми дръжки, супер-тънка рамка и извита конструкция осигуряват оптимално сцепление и пасване, добро покритие и изключително широко зрително поле. Плавните линии на Arise, класическият вид и отличните плаки пленяват с духа на приключенеца – онова автентично усещане, което изпитвате когато сте навън.

Повече информация за модела и плаките може да намерите в сайта на JULBO – кликни тук.