Слънчевите очила на JULBO осигуряват защита, комфорт и стил във времето когато сте навън. Гарантират отлична функционалност и са с прецизен дизайн  съобразени с и подходящи за различните дейности, хоби и спорт – бягане, колоездене, трекинг, катерене, водни спортове и др.

Произведени от JULBO – семейна компания с над 130 годишен опит – слънчевите очила JULBO привличат не само с отличните си качества, но и с изчистеният си външен вид, което  ги прави отличен избор или идеален подарък за всеки активен човек. Магазини Стената имат огромното удоволствие да обявят, че няколко нови модела слънчеви очила JULBO ще бъдат част от наградният фон на Байк и Рън за Чепън.

Със сигурност си заслужават всяко едно усилие по време на състезанието, за да бъдат спечелени.

Невероятно леки, тези очила са създадени за дами и бегачи с по-малки лица. Aerolite са модификация на Aero модела, еталон на слънчеви очила за трейл бягане. Предлагат същите нива на комфорт, сигурно прилепване и вентилация, като с цел допълнително олекотяване горната част на рамката при лещите е отстранена. Вариантите с фотохроматични лещи ви осигуряват едно и също едно и също чисто и ясно зрително поле, при всякакви условия на осветеност.

Повече информация за модела и плаките може да намерите в сайта на JULBO – кликни тук.