Слънчевите очила на JULBO осигуряват защита, комфорт и стил във времето когато сте навън. Гарантират отлична функционалност и са с прецизен дизайн съобразени с и подходящи за различните дейности, хоби и спорт – бягане, колоездене, трекинг, катерене, водни спортове и др.

Произведени от JULBO – семейна компания с над 130 годишен опит – слънчевите очила JULBO привличат не само с отличните си качества, но и с изчистеният си външен вид, което ги прави отличен избор или идеален подарък за всеки активен човек. Магазини Стената имат огромното удоволствие да обявят, че няколко нови модела слънчеви очила JULBO ще бъдат част от наградният фон на Байк и Рън за Чепън.

Със сигурност си заслужават всяко едно усилие по време на състезанието, за да бъдат спечелени.

Създадени специално за онези, които са взискателни към детайла, които често се отправят към трудни и изискващи големи усилия активности, било то вертикална миля или  пореден ултрамаратон. Aero са очила без компромис що се отнася до комфорт и функционалност. Версиите с фотохроматични лещи Reactiv ви осигуряват ясно и чисто зрително  поле, независимо от яркостта на дневната светлина. Конструкцията на прикрепяне на лещите към рамката е такава, че се осигурява непрекъсната вентилация, дори и при най-интензивното натоварване. Специалните гумени елементи при носа и дръжките гарантират удобно и сигурно прилепване, което съчетано с изключително ниското им тегло означава, че веднъж като ги сложите ще забравите за тях.

Повече информация за модела и плаките може да намерите в сайта на JULBO – кликни тук.