МИНИ БАЙК И РЪН ЗА ЧЕПЪН

(И С ТРОТИНЕТКИ)

🙂

Мили деца и скъпи родители,

Заповядайте на тазгодишното детско състезание МИНИ БАЙК И РЪН за ЧЕПЪН (и с ТРОТИНЕТКИ), което се провежда паралелно със състезанието БАЙК И РЪН за ЧЕПЪН на 17.10.2020 г. Тази година, досущ като „големите“, децата ще стартират от Старт/Финал-ната арка, ще имат „истински“ номера и ще им се измерва точно времето. Ще има награди и грамоти за всяко дете, медали и статуетки за призьорите и много забавление и положителни емоции.

 

ПРОГРАМАТА:

Регистрацията ще се случва в деня на събитието, 17.10.2020 г., на място в центъра на Драгоман, пред Общината. Отваря в 8.45 часа и затваря в 10.15 часа за Тротинетките/ 10.30 часа за Колелата / 11.15 часа за Бягането. Необходими ще са имената на детето, години и дисциплина, в която ще участва. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е присъствие на родител, който ще разпише необходимите декларации. Регистрацията е БЕЗПЛАТНА.

Стартовете са:

10.30 часа за Тротинетките

10.45 часа за Колелата

11.30 часа за Бягането

Старт/Финал ще е при арката на Байк и Рън за Чепън.

Дисциплини и категории:

Тротинетки – 1 до 3 години; 4 до 6 години

Колело и Бягане – 3 до 5 години; 6 до 8 години; 9 до 12 години

Екипировка и оборудване:

Всяко дете идва със собствено колело или тротинетка и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с каска.

Трасето ще бъде разчертано и маркирано със биоразградим спрей, като за най-малките ще е най-кратко, а за най-големите ще е най-дълго. Улиците ще бъдат затворени за времето на състезанието, по трасето ще има доброволци, които ще напътстват и помагат на децата.

Награди

Ще има награди за всички деца, както и грамоти за завършилите. Предвидени са статуетки и медали за призьорите. Класирането е по време, общо за момичета и момчета.

 

ВАЖНО! Организаторите си запазват правото за промени в програмата, като тези промени ще бъдат отразени тук, както и оповестени (при нужда) на място, в деня на събитието.